بهترین كار درایام تعطیل


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
هو الله لا اله الا هو هو النور
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



بهترین كار درایام تعطیل
نویسنده : حسين
تاریخ : شنبه 10 تير 1391

دوستی وآشتی دادن مردم با خدا  

 

این عمر را در این مدت تعطیل در چه صرف کنید که آن بهتر (احسن)از همه مصارف باشد؟ حلّ هر مشکلی در روایات اهل بیت است.

گفته­ای که سندی از کتاب یا کلمات آنها که حمله­ی علم­الکتابند نداشته باشد ارزشی ندارد .

این روایت روایتی عجیب است! راوی کیست؟ مروی­عنه کیست؟ امام هادی کسی است که خدا در حدیث لوح تعبیرش اینه «الخازنُ لِعِلمی» خزینه­دار علم خداست راوی امام دهم امام هادی علیه السّلام است که از امام چهارم روایت کرده است. او کسی است که همه انبیا نگرانند منادی ندا می کند اَینَ زَینُ­العابدین کجاست زینت عبادت کنندگان! راوی امام یازدهم و مروی­عنه امام علی­بن­ الحسین زین­العابدین است. متن روایت بهت­آوره.

 خدا به موسی­بن­عمران وحی کرد چه بود؟ «حَبِّب خَلقی اِلَیَّ و حَبِّبنی الی خَلقی» متن حدیث حیرت­آوره.

 ای موسی دو کار کن یکی مرا نزد خلقم محبوب کن(کاری کن که مردم من را دوست داشته باشند و با من دوست شوند.) این کار اوّل.

 کار دوم: خلق مرا نزد من محبوب کن این کار می­شود سیدالاعمال. فوق دو قابل تصور نیست. محبوب کردن بندگان(یعنی کاری کند خدابندگان رادوست داشته باشد.  این است که گنهکاری را توبه دهد.)           موسی­بن عمران را کسی به این سادگی نمی­شناسه. «و نادیناه من جانب الطور الایمن»، «و کَلّم الله موسی تکلیماً» آن مفعول مطلق تکلیم را اگر کسی فهمید می­فهمد طرف خطاب در این روایت چیه.

گفت پروردگارا «کَیفَ»؟ چگونه این دور کار را انجام دهم؟

فرمود:1- نعمتهای مرا بیاد آنها آور «ذَکِّرهُم بالآئی و نعمائی»

 کاری کن بشوی دلّال محبت، محبت خلق به خالق و خالق به خلق. خالق به خلق وقتی که فهمیدند که من با آنها چه کردم؟ خلق من می­شود دوستدار من، این کار اوّل توست به مردم نعمتهای خدا و آنچه را که خدا به موسی فرمود و در قرآن بیان کرد. بگویید. «ذکرهم بالائی و نعمایی».
2-محبوب کردن بندگان نزد خدا
(یعنی کاری کند خدابندگان رادوست داشته باشد.)

 این است که گنهکاری را توبه دهد. گمراهی را هدایت کند. بنده ای که به عصیان و تمرّدش از در خانه­ی ما گریخته گنهکاری را توبه دهی .

نسبت به کار اول وظیفه­ی (او می­فهمید) همه­ی شماست، اینه سعادتی که «لا تُدرَک و لا توصف»

۱- نعمتهای مرا بیاد آنها آور کاری کن بشوی دلّال محبت، محبت خلق به خالق و خالق به خلق. خالق به خلق «ذَکِّرهُم بالآئی و نعمائی» وقتی که فهمیدند که من با آنها چه کردم؟ خلق من می­شود دوستدار من، این کار اوّل توست به مردم نعمتهای خدا و آنچه را که خدا به موسی فرمود و در قرآن بیان کرد.  بگویید. «ذکرهم بالائی و نعمایی».

اگر بخواهی خلق من را به من محبوب کنی (که من آنها رادوست داشته باشم.) که این بندگان من بشوند محبوب من اینجا اینقدر اهمیت داشت. فرمود: ای موسی اگر صد سال همه­ی روزها را روزه بگیری همه­ی شب­ها را تا صبح به نماز به درگاه من سجده کنی آن صد سال در مقابل این دو عمل ناچیزه موسی متحیر شد پرسید آن دو عمل چیست که صد سال نماز و روزه­ی من به آن نمی­رسد آن هم نماز موسی و روزه موسی، 

صد سال ممکنه به یک ساعت محقق شود. «اَن ترد عابقاً الی بابی و اَن تهدی ضالّاً بفنایی». اول اینکه یک آبقی (بنده فراری را) به درگاه ما برگردانی.

 کار دوم اینه که گمراهی را به فناء و دربار ما هدایت کنی.

 باز پرسید از تفضیل این دو تا امّا آن آبق، «العاصی المتمرّد». به عصیان و تمرّدش از در خانه­ی ما گریخته گنهکاری را توبه دهی از گناهی پاکیزه کنی.

پرسید آن ضالّ کیست؟ آن کسی که امام زمانش را نشناخته به امام زمانش آشنا کنی. چون همه چیز در این مطلب است. «انتم سبیل الاعظم والصر اما الاقوم او سبیل اعظم» مبدأ اوست منتهی مائیم او اوّل خدا آخر معرفت او اینه. اگر سعادت نصیب شما شود دوره­ی سال آموختید، ولی از اوّل تعطیل بیکار ننشینید معلّم شوید.

اگر موفق شوید یک نفر را از گمراهی درآورید تارک­الصلاتی را نمازخوان کنی چشم­چرانی را عفت نظر بدهید اثرش اینه او را محبوب خدا کردی وقتی محبوب کردی ثوابت می­شود صد سال نماز و روزه­ی موسی­بن عمران.

 اگر دامن همت به کمر بزنید هر یک از شما در این ایامی که ماه رسول­الله منتهی می­شود به ماه خدا.اگر شما آشنا به امام زمان کنی او را ارتباط به امام زمان دهی ثواب صد سال نماز و روزه­ی موسی­بن عمران داری.

ثواب اَعظم ثوابی که صاحب صحیفه­­ی سجادیه بفرماید ثواب اعظم چه ثوابیه؟ آن ثوابیه که

حجّت خدا فرمود: کسی که مردم را دوست ما بکند این کار اوّل کار دوّم! از دشمنان ما بیزارشان بکند همچه کسی روز قیامت تاجی به سرش می­گذارند که «یُضی، به جمیع اهل العرصات» اما دو کار تولی و تبری.

مردم امام زمان را بشناسند از دشمن او بیزاری بجویند افسوس که نفهمیدیم امام زمان کیه! اول بشناسید بعد بشناسانید. مقام او را از مقام کسانی که در غیبت او دست بر دامن او زدند بفهمید.

«عن یونس­بن عبدالَّرحمن عن موسی­بن جعفر فقلتُ له یابن رسول الله انت القائم بالحق فقال انا القائمُ بالحق وَلکنّ» آن قائمی که پاکیزه می­کند زمین را من اَعداءِ الله و پر می­کند زمین را از عدل کَما ملئت جورا آن من نیستم، او کسیست الخامس من وُلدی

پنجمین از اولاد من آن است، طوُبی بیان امام هفتم اینه «طوبی لشیعتنا المتمسّکین بحُجّتنا فی غیبَةِ قائمنا» مهم اینه. کسانی که در این زمانند و دو صفت دارند «الثابتین علی موالاتنا والبرائة من اعدائنا» حالا مقام چیه اگر مقام نوکر اینه مقام آقا چیه؟ «اولئک مِنّا و نَحنُ منهم»

همین بازاری ، زارع و کاسب که بر این موالات ثابت قدمه از آن اعداء بری و متبریه اینها «مِنّا و نَحنُ مِنهُم». این عبارت در اصحاب آنها احدی از ائمه نیست ما از آنهائیم این مقام شیعه اوست. 

«قد رضوا بنا ائمه و رَضینا بهم شیعه» ما هم راضی شدیم به تشیع آنها طوُبی لَهُم. ببینید چه وظیفه دارید. «هُم والله مَعَنا» اگر کلام موسی­بن جعفر کلام خداست و عصمت مطلقه­اش تضمینه آنها که بر موالات او ثابت از اعداء او بیزار، آنها مَعَنا، آنچه مهمّه اینه امام برای دفع شبهه «اولئک مَعَنا فی درجاتنا» نه با آفتاب است، کنار آفتاب است.

 یعنی آن شیعه­ای که در این زمان متمسک به ولایت این 14 نفره و برائت از آن اعداء در قلب او راسخه در درجه خود موسی­بن جعفره در درجه پیغمبره. شیعه­ی امام زمان اینه، برای اینکه او را بشناسید که همه دامن به کمر بزنید و هر چه می­توانید در این مردم را به او آشنا کنید. 

نعمانی در غیبت آمده: علی­بن جعفر عن اخیه موسی­ابن جعفر: یک جمله­اش بسه برای همه تا آخر عمر، امام فرمود: «اِذا فُقِدَ خامس من ولد السابع فالله الله فی اَدیانکم»

بعد علی­بن جعفر پرسید: «یا سیدی من الخامس من وُلدِ السابع» آن پنجمی کیه. بیان موسی­بن جعفر اینه:

 علی­ابن جعفر در دامن ششم تا زیر دست امام دهم اکسیر اعظم شده، «یا بُنَیَّ عُقُولکُم تصغُرُ من هذا وَ اَحلامُکم یضیق من حَمله»

عقل شما کوتاهه که درک کنید حجةابن الحسن کیه اگر عقل علی­ابن جعفر کوچکه عقول بشر در برابر آن شمس شموس چه جوره اینه امام زمان.                    

                                                             برگرفته ازسخنان  آیت الله وحید خراسانی خرداد1391




|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آمار مطالب

:: کل مطالب : 406
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 12
:: باردید دیروز : 34
:: بازدید هفته : 12
:: بازدید ماه : 1210
:: بازدید سال : 3861
:: بازدید کلی : 248780

RSS

Powered By
loxblog.Com